Wij ontwerpen unieke grafzerken

Samen met u ontwerpen wij de gedenksteen, aangepast aan de persoonlijkheid van uw dierbare. Daarbij gebruiken we duurzame materialen zoals graniet, brons, edelstaal en meer. Een unieke grafzerk hoeft daarom niet duur te zijn. Ook met beperkte middelen kunnen wij heel mooie dingen doen.

Verder plaatsen wij ook zelf de grafzerk. Dat doen we met onze jarenlange ervaring en de modernste technieken en materialen. Wij beschikken dan ook over tal van persoonlijke referenties op vele begraafplaatsen in de streek en daarbuiten.

Een grafzerk op de begraafplaats is voor de nabestaanden een plaats waar men kan rouwen, een kaarsje kan branden of een bloemetje kan neerleggen. Dat helpt om met het immense verlies om te gaan. Die rituelen herhalen, biedt geborgenheid en veiligheid.

Duurzame materialen

In deze moderne tijd is er een grote verscheidenheid aan materialen en technieken die ons vele mogelijkheden bieden. De tijd van eenvoudige grafzerken ligt ver achter ons. Mensen kiezen nu voor een ontwerp dat veel zegt over hun dierbare. Men moet als het ware die persoon aanvoelen zoals hij of zij is geweest, ook al heeft men hem of haar niet gekend. Zo zal zijn of haar bestaan voortleven in de tijd.

Bij aankoop van een grafzerk leveren wij ook een pro forma factuur af voor in de successieaangifte. U betaalt de factuur dan na plaatsing van de grafzerk. U bent steeds welkom na een telefonische afspraak. Wij maken dan op een serene wijze de nodige tijd voor u bij de keuze van een gedenksteen voor uw dierbare. Contacteer ons voor meer info.