Ignace Marie Putman

°  Kortrijk 29 juli 1950

† Veurne 27 juli 2022

63 Comments

 1. Notredame - Knockaert schreef:

  innige deelneming aan de familie bij het overlijden van Ignace , voor ons was hij een schoon mens ,die voor ons een steun en toeverlaat was maaar wij beseften niet dat zijn
  gezondheid zo te wensen overliet .Het is hij die ons steunde. Spijtig voor zijn heengaan moge hij nu het geluk kennen die hij verdiend.
  van:
  Etienne en Ritta

 2. Stefaan Van den Abbeele schreef:

  Vandaag, Kerstmis, ontdek ik dat “broeder Ignace” vijf maanden geleden gestorven is. Als ik me goed herinner, een paar weken na mijn laatste bezoek in Nieuwpoort. Niks liet toen vermoeden dat zijn gezondheid zo kritiek was. Alhoewel, zijn leven had al ettelijke keren aan een zijden draadje gehangen. Duizenden mensen van divers pluimage verliezen een vriend, iemand die hun pad had gekruist en die hen letterlijk en figuurlijk aansprak, iemand die luisterde naar hun verhaal en contact hield. Mensen uit zijn parochies en uit gebedsgroepen, kinderen en jongeren uit jeugdbewegingen, gevangenen en psychiatrische patiënten, paters, broeders en zusters uit congregaties, toevallige reizigers op de trein, noem maar op… Zijn betrokkenheid en enthousiasme was groot, zijn liefde trouw en onvoorwaardelijk. Hij was onverschrokken: klein maar dapper. Iemand om van te houden, in mijn geval bijna 40 jaar lang. Dankjewel Ignace, je was ‘ne crème van ne vent’, een religieus uit één stuk, een man van gebed, een lieve vriend met gevoel voor humor.

 3. Therese Baeyens schreef:

  Innige deelneming.

 4. Fam de budt-vercammen schreef:

  Innige deelneming in de rouw die jullie treft bij het overlijden van jullie geliefd familielid
  We hebben de heer ignace putman leren kennen in nieuwpoort bad, in de lift van de santhooft c waar hij woonde, een heel vriendelijke en attente persoon, we zullen hem steeds herinneren, denk aan de mooie momenten

 5. Filip Luyts schreef:

  Beste familie, broeder Ignace heeft ons in 2004 getrouwd en in 2005 heeft hij onze oudste zoon gedoopt. Onlangs zijn we op zaterdag 9 juli nog naar hem geweest in Nieuwpoort. We hebben daar goed bijgepraat, een flinke wandeling gedaan en goed gaan eten. Hij zag er goed uit en grapte dat “Sinte Pieter nog niets kan doen met onkruid en dat hij daarom nog maar wat verder mocht woekeren op aarde”. Na een mooie dag keerden we huiswaarts en we zeiden nog dat we dit elk jaar moesten doen. We waren daarom erg geschrokken dat hij 14 dagen later kwam te overlijden. We wisten dat hij ziek was en in behandeling was maar dat het zo snel ging gaan, dat hadden we niet verwacht. We kennen Ignace al meer dan 20 jaar, een goede vriend waar we mooie herinneringen aan hebben. Hij mag nu rusten bij Onze Lieve Heer en zal wel een oogje meekijken daarboven. We zijn erg dankbaar dat we nog zo’n leuke dag met hem hebben doorgebracht. We willen de ganse familie heel veel steun toewensen in deze moeilijke periode en dat zij troost bij elkaar kunnen vinden. We konden er jammer genoeg niet bijzijn op zijn uitvaart 6 augustus jl. We zouden graag een aandenken willen hebben. Daarom onze vraag: is het mogelijk om nog een gebedsprentje en rouwbrief naar ons te sturen? Familie Luyts-Embrechts, Mussenhoevelaan 84, 2530 Boechout. Alvast bedankt .

 6. Joris Hindryckx schreef:

  Innige deelneming. Veel sterkte in deze moeilijke periode.

 7. Chris Schietecatte schreef:

  Aan Nicole en haar familie bieden we ons meest oprecht medeleven aan bij het verlies van broer Ignace.

  Werner en Chris Van Wambeke – Schietecatte

 8. DENIS PINTELON schreef:

  Innige Deelneming in rouw en gebed !

  DENIS PINTELON
  GR.de SMET de NAEYERLAAN 7A / 21
  8500 KORTRIJK

 9. .....Denis Pintelon.................................................................................... schreef:

  Innige deelname in rouw en gebed bij het overlijden van Priester Ignace – Marie ! Kende hem reeds vanaf wanneer hij in het klooster der Paters Karmelieten was te Kortrijk. Daar volgede ik veel de H. Mis en de Zondagsvespers. Wegens op reis zijn kan ik jammer genoeg zijn uitvaart niet bijwonen .

 10. Marc Bonduel schreef:

  Innige deelneming aan de familie.
  Fam. Marc Bonduel-Vierstraete
  Slijpstraat 9f
  8650 Houthulst

 11. Monique Seys schreef:

  Innige deelneming

 12. René Vermeersch schreef:

  Aan de familie van de onvergetelijke , vriendelijke ,lieve priester Ignace – Marie bied ik mijn innige en christelijke deelneming aan.

  Veel te vroeg van ons heengegaan , heeft hij “voorlopig afscheid “genomen van dit leven… om het echte Eeuwige Leven binnen te gaan , zoals de kleine Theresia (van Lisieux) het zo mooi zegt…Hij is nu GELUKKIG en verlost van alle aardse pijn en ongemakken . Oog in oog staat hij met de voorheen Onzichtbare …Hij kreeg wat hij verlangde :de vrede, die uit God is , is nu zijn deel . Laat het ’n troost zijn voor hen die achterblijven . Er komt een uur, waarop wij allen verenigd zullen zijn in God , de God die Liefde is…
  Telkens als wij mekaar ontmoetten, pr. Ignace Marie en ik, vroeg hij hoe dat het ging met m’n zoon Tom. In 1994, op 10 jarige leeftijd , was Tom een van de eerste drie Europascouts leden , opgericht in Brugge . Later werd Tom leider en groepsleider . En zo kende hij m’n zoon Tom
  Zelf ken ik hem van toen hij nog bij de Karmelieten was in de Ezelstraat in Brugge ( waar ik nog iedere zondag de Gregoriaanse Mis bijwoon ). En bij ieder feest , laatst op 16 juli, was pr. Ignace – Marie een graag geziene en welgekomen gast-karmeliet bij de Karmelieten . Hij is nu voor eeuwig bij Diegene voor wie hij leefde en werkte :zijn Schepper en God .Moge hij voor altijd rusten in de vrede van de Heer. Moge hij nu onze voorspreker zijn bij Onze Lieve Heer en bij Onze Lieve Vrouw.

  Velen zullen hem missen .Niets kan de leegte van een afwezigheid vullen…maar grote dankbaarheid verandert de pijn der herinnering in stille vreugde!

  Blij en dankbaar dat ook ik, die vriendelijke innemende priester ,mocht kennen en ontmoeten op mijn levensweg..

  René Vermeersch en familie
  Vier Uitersten 5
  8200 Sint- Andries .
  050/31 07 58

  Spijtig genoeg kan ik niet aanwezig zijn op de uitvaart plechtigheid . Maar in gebed zijn we verbonden.
  Graag een herinneringsprentje als het kan. Met dank bij voorbaat…

 13. Vlaeminck patrick schreef:

  Innige deelneming bij het overlijden van uw broer,schoonbroer en oom veel sterkte in deze moeilijke dagen
  Noélla & Patrick

 14. De Laender Monique schreef:

  Met oprechte Deelneming bij het overleiden van Priester Ignace Marie Putman.
  Veel sterkte aan gans de familie.
  Priester Ignace heeft veel bij ons thuis geweest.

  Mevr. Lievens – De Laender Monique
  Smissestraat 34
  8650 Klerken – Houthulst

 15. Luc Frenay schreef:

  Aan familie van pater Ignace-Marie ,

  als confrater van parochie Merkem -Houthulst bied ik u mijn diepste medeleven aan bij het onverwachte overlijden van je dierbare.
  Ik was bij de planning van mijn vakantie nog bij hem in contact voor vervanging op 24 juli ll.
  Een altijd bereidwillige priester die jammer genoeg te vroeg ons is ontvallen.
  Ik bid voor hem op zaterdagmorgen 6 augustus.
  Luc Frenay

 16. Herman en Nicole DE LOOR - BAEYENS schreef:

  Het plotse overlijden van priester Ignace Marie Putman heeft ons diep getroffen en verdrietig gemaakt.
  Wij bewaren mooie herinneringen aan hem als stadsambtenaar tijdens de jaren ’70 op de dienst Bevolking.
  Aan de familie betuigen wij ons oprecht medeleven.

 17. Guy De Vos schreef:

  Hierbij wensen wij ons oprecht medeleven uit te drukken bij het overlijden van oud-collega Ignace. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Vanwege de familie Carine Ysebaert en Guy De Vos

 18. de zusters Klerken (de Vleugels) schreef:

  Aan de Heer Jan en Mevr Nicole, Frederik en Kelly en gans de familie, Bisschop Mgr Lode Aerts en medewerkers, aan de E.H. Karmelieten van Brugge, bieden wij u ons gebed en diep meeleven aan bij dit droevig en onverwacht afsterven van priester
  Ignace-Marie.
  Definitief afscheid nemen van een familielid, een geliefd persoon, een toegewijde priester, doet altijd pijn, geeft veel verdriet.
  Maar zijn voorbeeld, zijn priester-zijn in hart en nieren, verzacht veel pijn.
  Herinneringen… in het geheugen als op graniet gegrift zullen blijven! Zo ’n mens priester wordt nooit vergeten!
  Naast al die mooie herinneringen laat priester Ignace-Marie ook zijn sporen na, diepe en rechte voetsporen van ‘Priester-zijn’ gegeven zijn , van zorg en goedheid , van begrip voor de vele mensen waarmee hij omging, van voorbeeld, van hulp en dienstbaarheid, van warme hartelijkheid, van een rotsvast geloof, kortom onuitwisbare sporen van een priester naar Gods hart.
  Sporen om er samen hand in hand verder in te gaan.

  Beste familie, wij geloven dat Priester Ignace-Marie nu voor eeuwig opgenomen is in de oneindige liefde van de hemelse Vader – weer samen met zijn geliefde ouders en zovelen die hem voorgingen – en er volmaakt gelukkig is.
  Dankbaar zal hij neerzien op jullie allen die hij zo lief had en op al zijn toevertrouwde parochianen, aan wie hij het beste van zichzelf gegeven heeft.
  Als een ‘Goede Herder’ zal hij zorgend aanwezig blijven bij jullie, en onder ons.
  Laat dat uw troost zijn. Daarvoor bidden wij.

  De Zusters vd H. Vincentius à Paulo, Klerken. 05.08.2022

 19. Decroo Heidi schreef:

  Onze oprechte deelneming.
  Decroo Heidi
  Emilie, Annelien en Luca Snick

 20. P. Piet Hoornaert schreef:

  Geachte Familie Putman,

  “Ik ben de verrijzenis en het leven”, zegt de Heer Jezus.

  De Paters Karmelieten van Gent bieden u hun christelijke deelneming aan in de rouw die u treft
  bij het overlijden van E.H. Ignace-Marie Putman.
  Wij gedenken hem speciaal tijdens onze maandelijkse H. Mis voor de overledenen,
  op maandag 8 augustus om 18.15 uur in de kloosterkerk, Burgstraat 46, 9000 Gent.

  Met ingetogen groet

 21. Cousserier van kerkove schreef:

  Onze oprechte deelneming

 22. Anne-Marie Poelvoorde schreef:

  Priester Ignace-Marie ken ik al jaren van toen hij in Brugge bij de Karmelieten intrad. Deze moedige , menslievende mens ken ik tot nu toe als iemand die alles deed voor de anderen. Zijn positieve én diepgewortelde overtuiging maakten hem tot deze geliefde persoon. Ontelbaar hoevelen hij ‘kende’ …Op 16 juli ontmoette ik hem nog in de Brugse Karmel waar hij mee-concelebreerde én dan gezellig bleef tafelen met alle broeders. Ik vergelijk hem een klein beetje met de Franse père Gilbert. Op 2 augustus vorig jaar genoot hij nog tenvolle van een welverdiende vakantie in Zwitserland. Nu rust hij in een welverdiende Vrede . Aan de achtbare familie mijn diepgemeende christelijke deelneming. Annemie Poelvoorde

 23. Roger Deroo schreef:

  Beste familie,

  Mijn innige deelneming bij het verlies van Ignace Marie Putman.

  Toen hij in Merkem priester was heb ik hem heel goed gekend, ik verzorgde ( en nu nog ) de kapel van Langewade.

  Toen hij in Nieuwpoort woonde bracht ik hem jaarlijks een bezoekje.

  Ik was geschrokken toen ik het nieuws vernam!
  Ik kan helaas niet aanwezig zijn op de uitvaart want ik ben zelf ook 85 jaar en rijd niet meer zo ver met de wagen, en mijn dochter moet werken.

  Ik zou het enorm appreciëren mocht ik van jullie een gedachtenis ontvangen.

  Roger Deroo
  Iepersteenweg 30
  8650 Merkem

 24. Etienne en Rita Vandersyppe schreef:

  Oprechte deelneming

 25. Roger en Trui Van de Vyvere Geldhof schreef:

  Achtbare familie, wij bieden u onze oprechte deelneming aan bij het overlijden van priester Ignace Marie.

  Priester Ignace Marie, nu heb je ons echt laten schrikken. Beste dank voor alles maatje.
  Moge de reis naar boven meer vreugde schenken dan de reis naar Normandie. Wie had dit kunnen denken na ons laatste telefoontje .Het ga je goed.

 26. Paul en Ingrid Cornil - De Potter schreef:

  Famille Putman,
  Veel sterkte bij nog te vroeg heengaan van Ignace.
  Ik koester nu nog de leuke
  Herinneringen als ex. Collega stad Zottegem.

 27. Neels Luc schreef:

  Als diaken destijds een fijne collega en later als priester, een droom die voor hem uitkwam, iemand die zich volledig ten dienste stelde. De Heer zal alles in hem nu vereeuwigen.
  Diaken Luc Neels

 28. RUDI BRACQUEZ schreef:

  innige deelneming in de rouw bij het overlijden van Ignace Putman, veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 29. Koenraad Devroe schreef:

  Beste familie,
  “Heel veel sterkte voor jullie”; hoe klein ook deze woorden, we hopen dat ze jullie tot steun mogen zijn. Ons oprecht medeleven.

 30. VAN DAELE HEDWIG schreef:

  Ignace herinneren we als jarenlange, gedreven, plichtbewuste secretaris Oud-leerlingenbond PTHTI-Zottegem, bovendien was hij ook die jaren bezieler van onze culturele activiteiten OLB-AMARANT Zottegem. Mijn innige deelneming
  VAN DAELE HEDWIG – ere-vice voorzitter/penningmeester OLB-PTHTI-Zottegem

 31. Geert geirnaert claudine vandamme schreef:

  Onse oprechte medeleven we zullen ignace missen in ons kerkje te jonkerschove

 32. Allewaert schreef:

  Aan zijn gekenden: ons mee-leven bij dit heengaan van Ignace-Marie.
  Alle goeds, rust in vrede.
  Diakenkoppel Frank en Christine Allewaert – Geloen

 33. Gosseye Ghislain en Mariette schreef:

  Onze oprechte deelneming naar aanleiding van het overlijden van priester Ignace. Wegens familiale omstandigheden kunnen wij niet aanwezig zijn op de uitvaartdienst.
  We wensen veel sterkte aan de familie.

  Gosseye Ghislain en Mariette

 34. Pierre Deleu schreef:

  Mijn christelijke deelneming.

 35. delva kimberly stijn van roose schreef:

  innige deelneming veel sterkte gewenst bij het oerlijden van jullie dierbare

 36. Johan Vanassche schreef:

  We staan even stil bij het heengaan van Ignace Marie.
  Hij was een dappere man, niet groot van gestalte maar groots in zijn engagement.
  We houden een goede herinnering aan hem.

  Christelijke deelneming,

  Kerkfabriek St Jan de Doper Houthulst

 37. Johan en Martine Beeckaert - Meuleman schreef:

  Slechts weinig woorden passen
  In een tijd van droefheid en pijn
  Moge dit gebaar
  Een teken van medeleven zijn

  johan en martine

 38. Stephanie clarysse schreef:

  Christelijke deelneming.

 39. Jozef Caekebeke schreef:

  Oprechte christelijke deelneming.
  Sterkte aan de familie.

 40. Carine Gosseye schreef:

  Onze oprechte deelneming voor het overlijden van priester Ignace. Hij was een hele lieve, toffe man.

  Carine gosseye, wilfried en kinderen

 41. monique Gamme Dumolin schreef:

  christelijke deelneming

 42. andré enannie beeckaert -hemelsoenlsoen schreef:

  oprechte deelneming veel sterkte bij het overlijden
  andré en annie

 43. aertaerts schreef:

  Geachte familie Putman

  Oprechte deelneming in de rouw die U treft bij het overlijden van” Eerwaarde heer Ignace”, Uw zoon en familielid!
  Ik was zeer geschrokken toen ik het bericht las, daar ik Ignace goed gekend heb, vroeger als collega in de Dr. Goffaerts kliniek! Ik heb daar gewerkt tot voor 2 jaar, later was het dan als administratief medewerker WZC Egmont. Maar dat niet alleen: Ignace is als mijn dochter geboren is op 6/8/1979 getuige geweest als mijn man haar komen inschrijven is in het stadhuis te Zottegem, wegens het ontbreken van een ander persoon! Zowel mijn dochter Nathalie, mijn zoon Frederik en ik zelf wensen U veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Ik vergeet Ignace niet!

 44. […] Condolences can be made via Wiris Funeral Care […]

 45. […] Condoleren kan via Wiris Uitvaartzorg […]

 46. Kris Delheye schreef:

  Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden
  Ik zal Ignace Marie altijd herinneren als een warme mens en een toegewijd priester
  Een bijzonder iemand is ons ontvallen

  Kris Delheye en Katrien Moreels

 47. Vyaene marijke schreef:

  Innige deelneming en veel sterkte

 48. Christa Van Hollebeke schreef:

  Mijn deelneming aan de familie van priester Ignase-Marie Putman, sterkte bij dit plotse sterven van je broer, schoonbroer en nonkel.

 49. Vangheluwe Stefaan-Vanneste Hilde schreef:

  Onze christelijke deelneming bij het overlijden van priester Ignace Marie Putman.

 50. Bernadette Roels schreef:

  Beste familie,
  In naam van de gebedsgroep Cenakel Zele betuigen wij onze innige deelneming bij het overlijden van Pater Ignace Marie.
  Wij danken de Heer dat we deze unieke mens mochten ontmoeten op onze vele oasedagen.
  Hij was een eenvoudig instrument van Gods Liefde. Gaf niet om de schone schijn, en zocht de kleinen en de zwakken. Hij gaf ons onderricht voor innerlijke genezing en wees ons de weg naar bevrijding.
  Wij danken de Vader dat hij nu eeuwig mag rusten bij Hem wiens weg hij is gevolgd.

  Namens de gebedsgroep
  Cenakel Zele,

 51. Leo en Magda Devos-Saint Germain schreef:

  We betreuren het plotse overlijden van Ignace-Marie.
  Een goede man die vele sukkelaars geholpen heeft en heel charismatisch was.
  We bidden voor zijn zielenrust en voor wie hij achterlaat.
  Ignace-Marie, vaarwel !
  Voor jullie, goede moed!

 52. Depuydt Yvonne schreef:

  Aan de familie Putman mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Priester Ignace Marie Putman.

  Contactpersoon Oostkerke Diksmuide

 53. Zusters Augustinessen )Zusters Augustinessen schreef:

  We bieden U allen onze christelijke deelneming aan.
  We hebben Pr. Ignace goed gekend als kind in ons ziekenhuis..
  Verder als priester in de parochies.
  We bidden dat hij nu voor eeuwig mag toeven bij Zijn Heer.

  ZUSTERS AUGUSTINESSEN,
  BUDASTRAAT 37
  8500 KORTRIJK

 54. Jean-Pierre Exter en Griet Vansteenkiste schreef:

  Geachte familie,

  Griet en ikzelf betuigen u onze oprechte en christelijke medeleven bij het overlijden van Ignace Marie. Na zijn priesterschap in onze parochie hadden wij regelmatig contact met elkaar. Wij kenden zijn voorliefde voor de zee en het gebergte maar vooral zijn belangstelling voor andere mensen, vooral voor hen die weinig hulp konden verwachten. Toen ikzelf opgenomen was in het Kon. Elisabeth Instituut van Oostduinkerke, bezocht hij mij twee maal, uiteraard te voet. Hij vertoeft nu in het huis van de Vader, wij zullen hem blijven herdenken en een heilige mis voor hem aanvragen ter zijner gedachte.
  Achtingsvolle groeten,
  Griet Vansteenkiste en Jean Pierre Exter uit zijn parochie Klerken.

 55. William Van Damme-Sys Georgette schreef:

  Onze Christelijke deelneming bij het
  overlijden van Ignace-Marie Putman
  Moge de overledene thuiskomen
  bij de verrezen Heer,
  en de hemelse vreugde ervaren.

 56. Francine en Edmond Crombez-Mol schreef:

  Gelieve onze blijken van christelijk medeleven bij het plots heengaan van priester Ignace MArie
  te willen aanvaarden. Veel sterkte aan de familie.

 57. José en Erna Lemiegre Vandelanotte schreef:

  Christelijke deelneming en veel sterkte!

 58. Jenny Dewaele schreef:

  Lieve Ignace, je belde nog op 25 juli. Je vertrok dan naar Lisieux en… We waren al vele jaren goede vrienden, je kwam maandelijks wel eens langs en ik was nog bij jou op 24 juni, een dag waar de regen met pakken uit de hemel viel. We deelden nog foto’s van je afscheidsviering, we genoten van een babbel, koffie en een lekker taartje.
  Hier is de zetel waar je altijd zat nu leeg, je zat zo graag op mijn bloemenparadijsje zoals je het noemde, je kon genieten van zoveel dingen. Je was altijd heel gastvrij en je had van je studio een echte thuis gemaakt en mooi ingericht. Je vroeg me toen je daar kwam wonen wat raad voor de inrichting, voor het plaatsen van bloemen op je terrasje. Je wou nog zoveel en toch wist je hoe broos je gezondheid was.
  Rust nu in vrede lieve vriend en tot ooit.

  Beste Nicole, Jan en Frederik, ook van jullie heeft hij onbewust afscheid genomen, onlangs in Brugge, hij was fier dat hij jullie broer was en oom. Hij kon vertellen over de passie van Frederik waardoor hij ook een beetje die microbe te pakken kreeg. En nog zoveel meer.
  Ik wens jullie mijn oprecht christelijke deelneming te betuigen en we zien mekaar zeker zaterdag op de uitvaart.

  Een van de velen die hem niet zullen vergeten.

 59. delva marc schreef:

  innige deelneming aan de familie van pater ignace marie veel sterkte in deze droevige donkere dagen pater ignace was altijd welkom bij ons moeder heeft veel maaltijden bereid ervoor en ik zelf frida heeft bij hem gaan poetsen zolang hij in houthulst woonde en paar keer naar nieuwpoort graag zouden we een aandenken ontvangen dela marc boterbloemstraat 9 te 8650 merkem

 60. Leen en Eric Beghein-Wouters en zonen Pieter-Jan en Lukas schreef:

  Aan de familie,
  alsook aan bisdom Brugge en Karmelieten Brugge,

  onze innige en christelijke deelneming bij het plots heengaan van oud-pastoor van onze parochie Sint-Laurentius Klerken, pastoor Ignace Marie.
  We bewaren goede herinneringen aan hem als onze parochiepriester, oa vanuit het Sint-Laurentiuskoor.
  Mogen jullie met hem verbonden blijven nu hij is opgenomen in het Volle Licht en de Eeuwige Liefde.

 61. Marie-anne Lecluyse schreef:

  Mijn christelijke deelneming bij het overlijden va P. Ignace Marie
  Ik ben in gebed verbonden.

  Mvg
  Marie-anne Lecluyse (lid van de gemeenschap)

 62. Rita Van Gansberghe - De Saveur schreef:

  Christelijke deelneming bij het overlijden van jullie broer Ignace. Veel sterkte!

 63. Charles Lommens schreef:

  Aan de familie van priester Ignace-Marie mijn oprecht medeleven en veel sterkte gewenst in deze tijd van afscheid nemen.
  Ik bewaar de herinnering aan een mens-nabije en meelevende priester die genoot van gezelschap en ook humor kon waarderen.
  Moge hij rusten in het licht en de vrede van de Heer.
  Met genegen groet
  Charles Lommens
  Aalmoezenier AZ Damiaan Oostende

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *